Skogsløpet 2014 Stjørdal

Skogsløpet 2014 gikk i strålende vær. Løpet var på Storsand Camping, og ble arrangert av Stjørdal Veteran Motorsykkel Club. 138 motorsykler fra 1902 til 1982 stilte til start, her var fra 50 ccm til 1200 ccm, fra 0,8 hk til mer enn nok. Årets Skogsløp startet på Storsand Camping i Malvik.

1 etappe gikk gjennom Hommelvika over Gevingåsen og til Stjørdal sentrum, hvor vi parkerte på torvet, hvor det var fullt av folk som ville se gammelsyklene.

2. etappe gikk over Skatval og til Steinvikholmen, hvor det var hornmusikk, 20 minutters innformasjon om festningen fra en kar fra fortidsminneforeningen. Ellers var det her kaffe og saft for å kjøle seg ned.

3. etappe gikk opp til Hegra og vi ble geleidet utenom E6 og E14 på meget fine motorsykkelveier. I Hegra ble det middag og skotthyll konkuranse.

4. etappe gikk på sør side av Stjørdalselva og så over Gevingåsen, gjennom Hommelvik og tilbake til Storsand. Under løpet var det konkuranser og det ble kåret vinnere i hver klasse. Leif Neverås, Leksvik tok hjem hovedpremien.

(tekst lånet fra NMTF http://bit.ly/2gDKsRv)

Del denne siden